Summa sidvisningar

lördag 19 april 2014

En bra natt, modersstoltheten och påsktävlingar.

Nu befinner vi oss alltså i svärföräldrarnas  stuga i Kitjavanviken i Nordmalingsfjärden. Natten har varit helt fantastisk! Vi kom i säng i bra tid, Malte vaknade 2 gånger och åt, Melker sov till 8.20! Jag känner mig mer utvilad än på flera veckor :)

Igår fick Malte en päronbit att gnaga på vid lunchen och fick faktiskt i sig några små bitar. Nu till frukosten fick han lite banan. Den här blw-grejen verkar vara en bra grej för honom, han verkar tycka att det är jättekul att stoppa saker i munnen och försöka komma på hur man ska göra när man tuggar och sväljer. Hittills har Malte bara ålat baklänges. Det verkar lättare så. Men nu på morgonen när Britt-Marie lade honom på golvet och ställde ner ett duplofår framför honom så lyckades han faktiskt häva sig framåt, några cm åt gången.

Mammas duktiga kille <3

Nu far han runt på golvet, hit och dit, fram och tillbaka. Det påminner mig om någon som övningskör som ska lära sig att fickparkera. Men framåt går det, framförallt när han har ett mål att sträva mot.


Nu är det alldeles strax dags för årets påsktävlingar. Jag har kommit 2a 2 år i rad, nu kör vi tredje gången gillt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar