Summa sidvisningar

lördag 12 april 2014

Busplaneten

Idag bjöd vi med oss barnens mormor och for till Busplaneten. 

Melker brukar ju fortfarande sova en stund på förmiddagen, men idag gick det bara inte. Jag försökte i över en timme. Till lunch åt han ett par bitar pytt i panna och ett halvt stekt ägg. Superbra uppladdning för några timmar lek!...Malte somnade i vagnen innan vi ens hann komma in, sen sov han gott nästan hela tiden vi var där. Men han hann i alla fall med en stund i bollhavet på slutet.


Melker flängde runt som ett jehu som vanligt. Det var knappt att man kunde följa honom med blicken ens. Som tur var har han blivit så duktig på klättrandet så man måste inte vara inom en meters avstånd ifrån honom längre. Men vi hade såklart koll på honom och följde med runt hela tiden.

Till sist satt han stilla en liten stund i alla fall, för att äta glass, en delicatoboll och dricka en festis. Super, grabben, nu sockerladdar vi för resten av leken! Jaja, är det lördag så är det. 

Det var ett helt barnkalas där samtidigt som oss, och Nalle Puh kom och hälsade på! (Jag antar att det hörde till barnkalaset i alla fall.) Trots att Melker inte var med på kalaset lyckades han få sig en kram i alla fall.


När vi kom hem fick Melker ett päron och satte sig för att se på film i soffan. Jag tittade dit efter ett par minuter och såg att han satt och sov. Klart man blir trött efter en sån dag. Päronet hann han i alla fall äta upp först. 


De flesta bilderna i det här inlägget har min mamma tagit, låt dem stanna här tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar