Summa sidvisningar

onsdag 16 april 2014

dyrt blev det

Sommaren 2012 var vi i Karlsborg och hälsade på Jespers morfar. På vägen hem lyckades min kudde bli kvar på bilens tak efter att vi hade stannat och ätit. Sen dess har jag inte haft en kudde jag varit nöjd med och har ofta ont i nacken.

Jag fick ju en summa pengar av mormor för ett tag sen, och det kändes som en ypperlig sak att spendera en del av pengarna på. En riktigt bra kudde. Typiskt en sån där sak som man inte unnar sig annars.

Vi tog alltså en sväng till Sängjätten, där vi även köpte våra nya sängar i somras. De är så himla trevliga och hjälpsamma där, och mycket riktigt hann vi knappt fram till kuddarna innan vi fick frågan om vi behövde hjälp. Det togs tacksamt emot, då jag tycker det här är en hel djungel.

Jag fick prova 5 olika kuddar, och såklart föll jag för den dyraste... Typiskt..

Då kom dock expediten med förslaget att jag kunde få köpa deras visningsexemplar med 15% rabatt, så då slog jag till. Det var egentligen ingen av de andra kuddarna som var ens i närheten, så det fick bli så helt enkelt. Det var ju bara att tvätta överdraget, så var den som ny. Och 3 (eller var det 5?) års garanti om det skulle vara något.

Det ska bli intressant att testa den ordentligt inatt.

Förhoppningsvis kan jag sova mer än natten till idag, då jag lyckades skrapa ihop ungefär 1,5 timme :P och så en liten powernap på eftermiddagen. Helt slut är jag, har gått som i dimma hela dagen.

Efter att vi hade ätit middag satt jag och Jesper kvar och pratade lite medan Melker gick och tvättade händerna. Efter en stund tror jag att vi båda insåg att kranen hade spolat rätt länge...
Det var en mycket blöt pojke och ett mycket blött badrum som mötte oss när vi gick för att kolla vad han höll på med. Han hade då tagit en sked och riktat vattenstrålen lite överallt, mest på sig själv och väggen bakom handfatet. Som tur var klarade sig tvätten som hängde på tork över badkaret och toapappersrullarna som står på nedersta hyllan.

Det är mycket tok som händer hemma hos oss just nu.. För det mesta är det roligt, som när Melker kastade en båt genom rummet och Jesper sa: nu blev ju båten ledsen.. och Melker plockade upp båten jättemjukt, kramade den och sa: hur gick det? slog du dig? älskar dig!

Gullungen..

Jag hade tänkt lägga in ett videoklipp här, men det gick inte att göra från mobilen och var krångligt att lägga över, så jag går och lägger mig istället.


2 kommentarer:

  1. God natt! Bra kudde är jag också på jakt efter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag kan rekommendera tempur cloud. jag är otroligt nöjd än sålänge, efter en natt.

      Radera