Summa sidvisningar

tisdag 24 juni 2014

Liten börjar bli stor

Idag ställde jag Malte i barnomsorgskö, med lite sorg i hjärtat. Det känns som att han är så liten fortfarande.

Han börjar ju inte förrän i januari då, så han kommer vara 14-15 månader. Minst en månad äldre än Melker var, troligtvis lite äldre ändå. 

En annan milstolpe är ju att han har börjat sitta i den nya bilbarnstolen och idag har vi varit på NTF och lämnat tillbaka babyskyddet.

Tillbaka till barnomsorgen! Vår vän Sandra har just blivit godkänd som dagbarnvårdare, så vi satte Malte på kö till henne i första hand. Och stengången i andra hand. Vi har ju lite insideinformation att Sandra troligtvis kommer öppna en till plats just i januari, så förhoppningsvis kan vi få den.

Jag har funderat mycket fram och tillbaka kring det här, men vi har bestämt oss för att det blir bäst såhär. Vi kommer ändå behöva lämna barnen på två olika ställen eftersom Melker kommer gå på storbarnsavdelningen som flyttar till paviljongerna.

Eftersom vi inte har babyskyddet längre får Malte åka kundvagn nu istället. Här är premiärturen.


Vi spenderade midsommarhelgen i Rickleåstugan med min farmor, farbror med familj och mina föräldrar. På lördagen upptäckte vi att det satt 3 små nyutflygna sädesärlor vid gaveln till huset. De var inte det minsta folkskygga och vi kunde komma riktigt nära och titta.


 Melker klappade en fågel då vi inte hann hindra honom...


Man blir trött av att vara i stugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar