Summa sidvisningar

lördag 5 maj 2012

Trött

Idag är ingen bra dag.
Jag har sovit rätt dåligt, inte hunnit äta och Melker är inte glad alls. Jag börjar tro att han helt enkelt inte gillar att vara med mig då han aldrig är nöjd mer än fem minuter åt gången. Jag försöker aktivera honom hela tiden, men jag kräks snart på alla barnsånger som jag sjungit tusen gånger och så fort jag försöker göra någonting annat så börjar gnället och skriket. Högst ett par minuter kan han roa sig själv med nån leksak. Jag blir tokig. Känner mig bara ensam och ledsen just nu. Funderar på att försöka få ut vagnen ur bilen och ta bussen in till stan, men vad ska jag göra där?
Nä fy, idag är ingen bra dag.

4 kommentarer:

 1. Skickar styrkekramar. Det hör till dessa dagar. OJ jag har haft fleeeeeera.
  Kanske kan ta och ses i veckan!!!!

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert bättre imorgon Johanna. Kram!

  SvaraRadera
 3. Fina du. Om jag var i Umeå skulle jag komma förbi och säga att hörrdudu, nu tar jag och sitter barnvakt åt Melker idag så länge du behöver, och du får ägna dig åt dig själv och göra precis vad du vill hela dagen.

  Jag tror att man behöver sådana andningspauser ibland. Tyvärr är ju Bogotá alldeles för långt borta, men kanske mor- eller farföräldrarna eller någon annan finns till hands?

  Annars tror jag på: Ut och träffa folk (öppna förskolan, föräldragrupp, kompisar?), eller bara ut och promenera. Ibland kan lite frisk luft och att röra på sig göra att det mesta känns lite, lite bättre.

  Stor kram!
  Annika

  SvaraRadera
 4. Johanna! Jag kommer upp till Umeå dagarna just innan jul (och åker ner igen just innan julafton). Jag är jättegärna barnvakt om du behöver en paus. Jag kan lära Melker barnsånger på spanska.

  SvaraRadera