Summa sidvisningar

söndag 29 januari 2012

Barnfritt, vigsel och pulka

Klockan 16.30 på fredag eftermiddag kom min mamma och hämtade Melker. Jag och Jesper fick nämligen ett presentkort på Costas i julklapp och hade bestämt oss för att utnyttja det för att fira vår förlovning i efterskott och vår 3årsdag i förskott. När mamma och Melker for trillade en hel del tårar nerför mina kinder. Det var faktiskt tuffare än jag trodde, men säkert rätt nyttigt på samma gång. Melker verkade inte bry sig nå vidare värst om det hela.
Jag och min kärlek spenderade en helmysig kväll tillsammans. Vi åt god mat, drack lite cider och kurade till sist ihop oss en stund i soffan innan vi gick och la oss. Överlag en mycket lyckad kväll.

På lördag förmiddag kring 11 kom mamma och pappa tillbaka med Melker. Han verkade må bara fint och hade uppfört sig som man ska och bara hållit sin mormor vaken ett par timmar under natten.

Klockan 13.37 anlände vi till Helena-Elisabet kyrkan på Gammlia. Min kära vän Rebecca Gustavsson skulle gifta sig och bli Fru Sellstedt. Det var en så fin ceremoni och Rebecca var så vacker i sin klänning med sin bebismage <3
Efter vigseln var över for jag, Jesper och Melker ner till café Göteborg för lite fika med Rebecca (Nordenson, inte hon som gifte sig), Finn och Per. Jättetrevligt att umgås en stund igen, det var alldeles för länge sen. Melker fick provsmaka lite frukt, med varierande resultat. Äpple var tydligen jättegott, men vattenmelon var ingen höjdare.

Så var det söndag och vi fick besök av Lars och Britt-Marie som kom förbi och fikade och gav Melker en pulka i försenad 6-månaderspresent. Vi tog it den på en liten provtur när de skulle fara. Melker såg ut som att han inte riktigt fattade poängen, men han verkade gilla den ändå :)

2 kommentarer:

  1. Det kanns helt bisarrt att personer jag kanner gifter sig och skaffar barn.

    SvaraRadera