Summa sidvisningar

onsdag 25 januari 2012

Händelserik dag

Vi började dagen med att gå till BVC för läkarbesök, vaccinering samt vägning och mätning. Nu väger skorven 7650g och är 68,5 lång (vi måste ha mätt fel förra gången, för då sa hon 69cm och jag tror inte att han har krympt ;)) hattmåttet låg på 44,5cm. Han följer alla sina kurvor till punkt och pricka, duktig kille. Sprutorna var inte alls kul, men det gick över fort. Det var nog jobbigast för mamma :P

Efter BVC promenixade vi till Carlskyrkan på babymassage. Det var så mysigt och Melker verkade gilla det, även om det var tråkigt att ligga stilla så länge. Det verkade vara trevliga mammor som var där, det ska bli spännande att lära känna dem bättre. Kanske hittar man en ny vän, vem vet :)

Vidare ner på stan där vi hälsade på pappa Jesper på jobbet. Sen gick vi tillsammans hela familjen till församlingsgården för att jag skulle öva med mina kära Turbulensare.
Vi övar just nu inför Ungdomskörfestivalen som i år håller till i Luleå. Vi ska sjunga Händels Messias. Sjukt mäktigt kommer det bli med hela stora kören :)

Nu sover Melker. Han har fått en Alvedon så han ska slippa vakna av ont i benen som han gjorde av förra sprutan. Jag ska också sova nu.

2 kommentarer: