Summa sidvisningar

tisdag 28 februari 2012

Sömnfunderingar mm

Vi har försökt lägga Melker i spjälsängen när han ska sova, men det har inte gått så bra. Han bara kryper runt och ställer sig upp. Då är det svårt att sova. Men tar vi över honom i vår säng sover han på 3 minuter.

Men så ikväll funderade jag; varför ska vi kämpa med att lägga honom i spjälsängen när han sover så mycket bättre i vår säng! Sängen är bred nog för att vi inte ska störa varandra och om jag och Jesper vill kramas en stund innan vi somnar får vi plats med det också. Så varför krångla?

Nä, han får nog sova i vår säng ett tag till. Det vore trevligt att kunna lägga ner honom i spjälsängen på dagen och slippa ha honom sovandes på mig, men det borde gå att ordna. Men på natten får han nog vara kvar hos oss. Det är ju inte så att han kommer sova i vår säng tills han är 15 ^^

Idag fick jag besök av fina Matilda. Det är så kul att vi har börjat umgås igen! Tyvärr hade hon inte tid att stanna då länge, men vi får ses fler gånger!

Imorgon ska vi på den sista babymassagen. Det ska bli lite tråkigt, det har varit trevligt att träffa lite andra mammor en gång i veckan. Men Melker är lite för rörlig för massage. Han är på väg bort hela tiden och stretar emot något hemskt när man masserar något annat än benen.
Vi får väl se hur det går imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar