Summa sidvisningar

tisdag 13 december 2011

Vill du?

Klockan var strax efter midnatt och jag fick äntligen öppna kuvertet som legat på mitt skrivbord i ungefär en timme. Vi la Melker i sin säng och bad honom vara snäll och sova. Han var snäll och relativt tyst, låg bara och pratade med sina fötter ett tag och vi fick peta in nappen ett par gånger.
Anyways, i kuvertet låg ett A4 med första textraderna till vår sång "a little piece of heaven", längst ner stod det "nästa lapp är i linneskåpet" och så fortsatte det, in i Melkers rum, ut till vardagsrummet. På det sista papperet fanns det några rader som Jesper hade skrivit själv. En av dem var "Will you marry me?".
Jesper plockade fram en bukett vita krysantemum med silverglitter på, en ask Aladdin-hjärtan och ringarna som legat och väntat på oss i ungefär en månad. Han tittade mig djupt i ögonen och sa "vill du gifta dig med mig?" "självklart!" utbrast jag och kramade honom hårt.
Nu sitter ringarna där de ska, och jag får äntligen börja planera på allvar :) känns så skönt att äntligen kunna prata om det, vi har ju gått och hållit på det här rätt länge :)

I min ring står det:
"mine until the end of time
Jesper 13/12-2011"
I Jespers står det:
"My little piece of heaven
Johanna 13/12-2011"

Jag är så lycklig <3

2 kommentarer:

  1. Nejmen grattis! Vad roligt! När blir det? Var? Hur?

    Jättestora kramar till hela familjen!

    SvaraRadera