Summa sidvisningar

torsdag 22 december 2011

Jaaa

Vilken bra dag det här blev! Först sov jag och lillkillen läänge (det behövde vi nog båda) sen fick jag trevligt besök i form av Ella som hade med sig te och clementiner och hjälpte mig massor genom att sysselsätta lillen när jag åt lunch och diskade åt oss. Jesper kom hem från skolan och hade varit hemma en stund då hans telefon ringde. Han hade fått jobbet han sökt på Lantmäteriet! Vår inkomst kommer därmed att öka massor! Och framförallt kommer den vara vår! Vår alldeles egna! Inga bidrag (utom barnbidraget), inget försörjningsstöd. Och bäst av allt, vi kommer kunna dra ner på antalet föräldradagar jag tar ut i veckan så de räcker längre. Åh, jag är så himla glad!
Dagen blev ju inte heller sämre av att Lars, mamma och pappa tittade förbi med en diskmaskin till oss :) den är visserligen inte inkopplad än, men det känns lite mer ok att diska när man vet att man snart kommer slipper nästan all handdisk :)
Kvällen spenderade jag i köket. Jag gjorde Mozartkulor och twixkakor. Twixkakorna var ett helt nytt recept, det ska bli väldigt spännande att se hur de blir. Jag orkade dock inte göra helt färdigt då klockan blev ganska mycket innan jag var klar. Så imorgon eller på fredag ska jag smälta choklad och göra färdigt.
Imorgon ska vi fira lilla julafton hos Lars och Britt-Marie. Början på julen är här ;) jag har egentligen noll och ingen julstämning, men lite julmys imorgon kan kanske råda bot på det.
Nu är klockan mycket, jag ska sova. Godnatt!

2 kommentarer: