Summa sidvisningar

måndag 19 maj 2014

Kalas och trötta barn

Efter att vi hade hämtat Melker från förskolan idag åkte vi till Ica maxi och handlade lite, sen styrde vi kosan mot umedalen för att fira Theo som fyller 2 år idag. 

Vi hade med oss en låda duplo som främst bestod av djur, då jag hade förstått att det var poppis hos födelsedagsbarnet. En gris, en get, ett får och en kanin. 

Rebecca och Andreas hade fixat en finfin tårta som jag bara var tvungen att ta kort på. 

Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag och när vi skulle åka hem skrek Melker i protest från teaterallén till Biltema ungefär. Det var lite halvt dålig stämning i bilen, men han somnade snabbt i alla fall. 

Malte har varit en superstjärna som vanligt, men somnade i bilen på vägen hem och sov i kanske en timme eller så. Sen har han varit klarvaken, sen klockan 20, och still going strong kl 23.30. 

Jesper gör sitt bästa för att trötta ut honom

Rörelseoskärpan får illustrera hur mycket det inte är en lugn aktivitet...  Måhända blir pappan tröttare än barnet, det återstår att se.

Edit: Jesper vill påpeka att den oskarpa bilden ovan föreställer en pappagunga, in motion. Malte skrattade så han kiknade. Nu sover han, Jesper är fortfarande vaken och har tänkt några mysiga värmeljus i sovrummet. Score!
(Bara för det kommer säkert Melker vakna vilken sekund som helst..)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar