Summa sidvisningar

torsdag 6 december 2012

Mysmorgon

Halv sex var det morgon idag, enligt min käre son. Han fick en flaska välling och vi låg kvar (nåja, typ) i drygt en timme innan jag gick med på att kliva upp. Efter lite morgonfix satte vi oss för att titta på barntv och vänta på julkalendern. Åh vad jag gillar den i år :) Melker var inte fullt lika entusiastisk dock :P
Efter julkalendern var det dags för Jesper att vakna. Jag sa: Melker, gå och väck pappa.
Melker ropade: Pappa, pappa, pappa! och springer in i sovrummet. Några sekunder senare hörs ett UFF, från Jesper som just fick en Melker över sig. Melker springer runt runt i vår säng och ropar: Pappa, pappa, pappa, mamma, mamma, pappa.
Vad jag älskar dem, mina pojkar. Den stora och den lilla, med så mycket kärlek att det värker i bröstet.

Det är så roligt att få följa den här lilla människan i hans utveckling, och få lära honom nya saker. Han börjar prata mer och mer. Favorituttrycket just nu är OJ!. Han säger även macka (vilket verkar vara all mat, inte bara mackor) och äpple (vilket verkar vara all frukt, vilket är lustigt eftersom han inte är så överdrivet förtjust i äpplen).

Älskade barn. Vad glad jag är att just du kom till oss, och gav oss så mycket glädje. Jag är så stolt och glad över att få vara din mamma och vi älskar dig så mycket, din pappa och jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar