Summa sidvisningar

söndag 11 mars 2012

Tröttheten

Lördag morgon. Jag somnade lite för sent (mitt eget fel), Melker fick för sig att det var lämpligt att vara vaken mellan 04.30 och 06.30. När han sen vaknar igen vid 08.00 känner jag snabbt att jag är alldeles för trött. Jag knuffar på sambon som tar Melket och kliver upp. Jag somnar om. Jag vaknar av att Melker kryper runt bredvid mig igen. Då är klockan ungefär 9.45. Jag tar upp telefonen för att kolla Facebook och ser ett meddelande från en mamma i min babymassagegrupp. Meddelandet lyder: ett litet tips bara. Barnens hus har 50% på allt just nu.

Jag nämner det här för Jesper och vi bestämmer oss för att fara dit.
På barnens hus är det kaos! Hur mycket folk som helst! Men vi lyckas plocka på oss en massa saker som vi behövde. Det bästa fyndet vi gjorde var en ny bilbarnstol. Den vi har använt hittills börjar bli för liten och ska lämnas tillbaka till NTF i april.

Totalt shoppade vi för 2943kr. För det fick vi en bilbarnstol, ett nackstöd till stolen, en hipseat, en lekmatta med bilar på, en bobbycar, en pipmugg med mumin på, 2 lådor lego + en motortillsats, lite smått och gott att pyssla med till mig och en bok om yrken med barbapappa. Kan ha varit något mer också, jag minns inte riktigt.

Kön till kassan var hur lång som helst! Den slingrade sig igenom hela butiken och gjorde en liten knorr vid barnvagnarna. Jag tror vi köade i över 1,5 timme, minst.
När vi nästan är framme vid kassan ser jag att någon skrivit i en grupp jag är med i på facebook att hon vill sälja sin barnvagn. Vi far dit och kollar på den, och slår till! 800kr, riktigt fin vagn som nästan bara har använts inomhus. Som hittat :) så nu sitter Melker som en kung, vänd framåt, mot världen :)

Mycket pengar gick åt, men nu är vi utrustade så vi klarar oss från dyrare inköp ett tag framöver :)

2 kommentarer:

  1. Pipmugg med Mumin; GRYMNESS! :)
    Syns imorrn, min lilla snäcka! <3

    SvaraRadera
  2. Det där med att vakna av att nån kryper runt i sängen har även blivit vår vardag nu. Svårt att argumentera mot. "Nä vi ska sova nu". Krypkrypkryp-stäckasigeftersaker. Nähäpp. Då går vi väl upp då.

    SvaraRadera